Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flashbacks

Jag minns
När jag hörde slagen mot skåpen i skolan och ditt tysta gråt

Jag minns
När vi, två vänner, vandrade på en snötäckt kyrkogård

Jag minns
Alla hjärtans dag, då jag fick din mormors silverhjärta

Jag minns
När vi mitt i natten satt på balkongen i Italien, skrattandes och betraktade stjärnor

Jag minns
När vi förslöt ett lås på toppen av ett berg och vi kastade ut nyckeln mot Medelhavet

Jag minns
När vi klev av planet i Bolivia
Och hela din familj grät

Jag minns
När det sista din familj i Bolivia sa vid avfärden var "ta hand om honom"

Jag minns
sista bilden vi tog tillsammans,
Vi skrattade

Jag minns
Sista gången du lade din ögon på mig
Det var studenten, och ingen sa något.

Flashbacks






Fri vers av Dorothea98
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-05 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dorothea98
Dorothea98