Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag sex utan dig

Nu vet jag hur det känns
Att låta någon gå
Som man älskat så länge.
Vad ska man göra
När den personen som gjorde en glad
Är den personen som gör en ledsen.
Jag är helt förstörd.
Jag orkar inte detta.
Jag måste låta dig gå.
Jag måste denna gång.
Min trygghet i livet är försvunnen.
Hur ska jag ens kunna leva vidare.
-"ack du patetiska varelse,
Detta är bara den första kärleken,
Det tar slut"
Ja jag vet.
Men jag trodde aldrig att det skulle vara över på riktigt.
Jag trodde inte detta skulle hända.

Förlåt mig för allt älskling
Allt var jag.
Jag måste låta dig få någon du förtjänar.
Förlåt att det inte var jag.
Jag kommer aldrig förlåta mig själv.
Allt var jag.
Allt.




Fri vers av Dorothea98
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-08 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dorothea98
Dorothea98