Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haha jag lever och jag älskar att göra det

Att få känna en enorm glädje
Se vackert i allt och alla
Att äntligen bli accepterad för den man alltid varit.
Jag älskar allt, med hela mitt hjärta.
Äntligen.

Ge aldrig upp och stå alltid upp för dig själv.
Det blir bättre.




Fri vers av Dorothea98
Läst 356 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-18 23:26



Bookmark and Share


  Robin V
Fint och starkt! Bra där!
2016-09-19

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Härligt läsa en dikt som denna av dig Underbart!
Tipsar (Sluta Aldrig Gå) bok som jag ska läsa när jag får det hem. Av Rickardsson Christina.


2016-09-19

  S.A.I. Steve Lando VIP
Härlig livskärlek
2016-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Dorothea98
Dorothea98