Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När solen står lågt


Steg som sjunker
jord och mossa

Skymningen
ska komma

Svett i nacken
blött i håret

Lingonrött och
ljung i silver

Dagen sjunker
snart

Vinden sval
rufsar lugnar

Du och jag
skogens andetag

Djupt därinne
går vi

Inga ord behöver
läggas till

Här är tystnaden
som talar







Fri vers av bittemi VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-08-16 20:43



Bookmark and Share


  Respons VIP
En helig skogspromenad. Tycker om meningen "Här är tystnaden som talar"
2015-08-17

    Dan Myrbeck
Inspirerar till att skriva:

En bok om
en, bok och ek.
2015-08-17

    eva m h
Doftar skog
2015-08-17

  Ljusletaren
Naturen i sitt bästa ögonblick *sant*
/kram
2015-08-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd och harmonisk dikt om det lilla i livet, som ändå är bland det största.
2015-08-17

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar lugn och harmoni!
2015-08-17

  Lars Hedlin
En mycket fint text!
2015-08-17

  Bibbi VIP
Gillar.
2015-08-17

  ResenärGenomLivet VIP
Lugn och skön känsla i din fina dikt...
2015-08-16
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP