Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Starka viljor, energier landar en dag för att söka kraft, det är då som man får ett mått på sin inre balans.


När man är som starkast...

När vinden tog i som starkast,

men solen också var starkast,

och fiskelyckan som starkast,

tog jag båten o rodde som starkast,

fisken högg direkt o var stark,

men min vilja att vinna var också stark,

nu låg de båda i båten svaga,

och mina muskler också svaga.

När man lever som starkast,

kan man landa som svagast.

Att leva livet,

innebär inte att allt är givet....




Fri vers (Fri form) av Ole Sunnerfjell
Läst 400 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-17 15:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...
2015-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Ole Sunnerfjell
Ole Sunnerfjell