Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt rop efter Hjärtat

Jag hörde ett rop en natt,
från någon långt borta….


– Var är du, Hjärtat?

Frågan som ställs, den är svårtydbar.
Frågan som ställs, ger frågor till svar.

Är det egna hjärtat, som förlorats, och efterlyses?
Som av kärestan din plötsligt avhystes.

Annars, kanske ropet efter henne, den speciella du redan mött?
Som fängslat och färgat ditt hjärta, varmt och glödrött.

Eller är det ett rop rakt ut i augustinatten?
Efter någon som kan tina frost i själen och återinföra skratten.

– Var är du, Hjärtat?
Ja, var är det Hjärtat?






Fri vers av Amari
Läst 170 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-08-17 20:08



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Kan ju blott svara för mig
och det är att jag söker återfinna
känslan jag vill känna, och vet hur den känns, med den kvinna som är ämnad för mig ... Kompromissar ej med kärleken
mer i mitt liv ...
Detta ditt flöde tycker jag mycket om
att läsa då du väcker tankar och funderingar med det du förmedlar
- och att dina ord förmår att nå ända fram och beröra så som de i de allra flesta av dina flöden så självklart gör ...
2015-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Amari
Amari