Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så föds nazismen

 

Att leva livet rätt
är väldigt svårt
När empatin väger lätt
och gör livet dödligt hårt

I ett påtvingat utanförskap
föds kriminalitet och ondska
När hotet inte längre är en inbillad attrapp
föds ett överlevnadsmåste i hjärnans slask

Det är då man ser nazistiska förvandlingar
i majoritetens rädsla
Alla vill slippa samma demokratiska samhällsmedicinska dödsmangling
men endast en minoritet törs avstå från att sin sanningsskräck städsla




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-17 23:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett land som behandlar sina svagaste med utanförskap till omöjlighetens gräns accepterar nazismens utrotningsidèer och är inte värdigt att kallas demokrati. Man lever på lögner.
2015-08-18
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP