Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag läser en


Komentar Från Helvete

Du är välkommen!
Trevligt att du tänker så
Jag läste på Flashback att du passar här




Övriga genrer (Satir) av Federico Romano
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-18 12:46



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Alltid trevligt att känna sig välkommen!
2015-08-18

  Lars Hedlin
Oj intensiv som fasen!
2015-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano