Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kännslor i lek kallas


Kär-Lek

Supandet exploderar
I avsaknad av hopp

Att förstå det exenciella
Livets gåva att kunna känna

Att ej läsa en fattig mans brev
Till sin fru som ej var läskunnig

Att ej kunna koden att förtala
Din nästa och vara outcast

Svänger en bägare
För att slippa en lek med känslor




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Federico Romano
Läst 445 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-18 13:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
När bedövningen släpper så finns man ändå kvar, precis som förut... berörande skrivet...
2015-08-20

  KYREUS of Sweden
Starkt skrivet
om värkligheten
- för många
2015-08-19

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
....glömde dock i fyllan o villan att fylla i att fylleriet har en uppgift att fylla i avskräckande syfte.
2015-08-19

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Fyllbulltar och fyllkajor förenen eder att fylla livets mening med en fylla.
2015-08-19

  genni VIP
Federico... så är det ibland...men hoppet finns där ute någonstans...men inte alltid vi hittar det snabbt, men det finns <3

Starkt skrivet.
2015-08-19

    Dan Myrbeck
Bra belyst, får mig att tänka på

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1640083

2015-08-18

  Lars Hedlin
Allt är en flykt min vän...
2015-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano