Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att försvinna från allt och vara levande med naturen inga problem ingen sorg bara ren glädje levande vacker


skogens dragnings krafft i mej

smärtan när man vandrar i skogen återkommer alltid
när man vandrar ut ur den , det slår aldrig fel så det är

skönt att jag alltid lämnar den med ett så vackert minne
för det är alltid lika trevligt när man åter beträder den

igen den klär min själ vackert så därför tänker jag
aldrig att jag ska gå till skogen jag tänker på att jag

ska hem för där är jag alltid varmt välkommen där
är jag rik på minna känslor minnen harmoni och allt

som växer där är gratis för alla som visar respekt för
skogen och behandlar den väl för alla djur lever i det

stora gröna rummet så otroligt vackert och harmoniskt
min själ hör till skogen varje fotsteg drivs av den där




Fri vers av den nakna poeten
Läst 152 gånger
Publicerad 2015-08-18 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten