Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Re: SV: Himlens Hotline

Hej.

Tack för att Du svarade. Eller nästan svarade...

Jag vill be om ursäkt för att jag tog i så. Jag var inte mig själv just då. Självklart förstår jag att det är mycket nu för Dig. Även Du måste nog prioritera ibland och arbeta efter fastlagda rutiner. Eller hur Du nu gör.

Anledningen till att jag hörde av mig till Himlens Hotline var att jag kände mig förtvivlad just då. Ensam och i behov av hjälp. Eller iallafall att någon lyssnade. Det känns så frustrerande att behöva stå i kö och vänta på ett svar som man inte vet när eller om det kommer. Jag hoppas att du förstår det.

Som sagt, förlåt för att jag brusade upp. Hoppas på svar snart!

Hälsningar me_we




Övriga genrer av me_we
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-19 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

me_we
me_we