Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tips från akutpsykiatrin

Kära du, är det ångest min vän
Diska en stund och känn efter igen
Du vet att det bara är tankarna som spökar
Ge dem inte kraft så att de förökar

Det är ej för att du tar medicinen mer
Som dina hjärnspöken bara blir fler
Det är du, kära du, som orsakar detta
Det är din egengjorda vendetta

Visst får du komma om det blir för tungt
Helst ska du stanna hemma och ta det lugnt
Diska, min vän, det är bara ångest
Orka stå ut med helvetets fest






Bunden vers av me_we
Läst 389 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-12 22:24



Bookmark and Share


    frun
Gör avbön för sveda och värk.
Tjänstefel. Det minsta man kan begära.
2016-11-12
  > Nästa text
< Föregående

me_we
me_we