Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heaven or hell

När vansinnet gör sitt obligatoriska besök
Och vanvettet följer med
Hälsar jag dem välkomna
Beklagar deras långa frånvaro

Det tar inte ens en sekund
Sedan är vi i varandras armar
Den ljuvliga känslan av igenkännande
I samklang med intet




Fri vers av me_we
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-04 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

me_we
me_we