Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om

Om jag vågar höra av mig, orkar du svara?

Om jag vågar öppna mitt hjärta, orkar du ta emot det?

Om jag vågar blotta min själ, orkar du bemöta det?

Om jag vågar bara vara, orkat du det besvara?




Fri vers av me_we
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-29 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

me_we
me_we