Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag

Herren är mitt andetag
Som funnits från skapelsens början

Det första jag tog själv var ett löfte om liv
Det andra var min delaktighet i livet

Jag kan försöka hålla andan
Hålla Gud utanför mig
Det slutar alltid med den självklara reflexen att dra in syre att fylla mina lungor

Herren är mitt andetag
Ej enbart ljus




Fri vers av me_we
Läst 371 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-12 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

me_we
me_we