Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Google..


I dag så håller jag på Aftonbladet

Tänkte gå på bolaget
Men käkar nog glass
I nyktert tillstånd?




Övriga genrer (Aforism) av Federico Romano
Läst 311 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-08-20 17:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så nu så en som vill äta det som skall vara gott så är det med det. Så för fan säg mig inget som inget är. Säg ordet som är förfluget i sig. Så vad. Oumbärlig i sitt att vara.
2015-08-27

  M M Mannheim VIP
SD kontra Aftonbladet? Var finns det fina i kråksången?
2015-08-27

  Bo Himmelsbåge
Ha ha ha...!

Verkligen en skitbra nyhet!
Men gott...???

Hmm... kanske något för återvinningsföretagen...?
Att göra glass av skiten direkt...
Bajs on the floor...kanske...
Top Cat eller Shitbreak...?

Bon Apetite!

Sparas i återviningen!
2015-08-27

  Lars Hedlin
hmmmm ja jösses...Hur smakade den då?
2015-08-21

  ResenärGenomLivet VIP
Den glassen får de behålla för sig själva...
2015-08-21

  Onomatoprofet VIP
Ja nästa gång en invandrare gör nåt brottsligt går de upp till 30 %
2015-08-20

    Dan Myrbeck
Det blir säkert
glassigt.
2015-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano