Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skiten äklar mig


På tal om SD

SD är kanske ej främlingsfientliga
Anhängarna däremot är något annat




Övriga genrer (Satir) av Federico Romano
Läst 378 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-20 17:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA man kan ju undra.....Nazistiska partiet var ju inte det heller från början..men anhängarna där emot......
2015-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano