Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växtvärk i själen

en sprucken värld, ligger raklång på gränsen
bilar mot döden, med ångest som bränsle

vill inte leva, kan inte dö
en färgglad höst
men det faller inga löv

en plundrad grav, vänder dig ändå i den
ett hundra slag i takt till musiken

då en droppe i havet, även den lämnar spår
när den fallit på samma panna över elva år

är det känslan av misär? så överväldigande stort
eller är det känslan av att växa upp för fort?





Fri vers av Erik Gefvert
Läst 367 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-20 19:07



Bookmark and Share


    glitterflicka
älskar
2016-12-10

    ej medlem längre
Snyggt.

ps. se över din titel. ds
2015-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Erik Gefvert
Erik Gefvert