Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(egen målning)


Drömmar i hamn


flätad till Ett
med dig
finns där inget
som räds mig

havets vilda rytande
nynnar mjuka kärleks toner


månens starka sken
kysser milt på natten

i samspel med stjärnorna
som viskar våra drömmar
i hamn





Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-08-21 06:32



Bookmark and Share


  ULJO
Underbar text till en fin bild
2015-08-24

  Teresia Ridell
Tack ! , Ja Dan..tyvärr så har bilden beskurits för att få plats.. månen och stjärnorna syns inte..men finns väl på tavlan:) (ska prova och lägga in målningen på annat sätt)
2015-08-21

    Dan Myrbeck
Fin text & fin målning.

Ett konsttips: Gör en målning med månen.
2015-08-21

  Lars Hedlin
Evigt varma toner av liv och kärlek :)
2015-08-21

    ej medlem längre
Din vackra målning och dina ord lämnar spår i mina känslor.
2015-08-21

  Marita Ohlquist VIP
Fin text i kärlekens namn!
2015-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell