Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://mrhagman.blogg.se


DIMMA

trots förjävlig astma,
i förväg vi vandrar
vi hamnar där vi hamnar,
vi landar när vi landar

trots att förändring nalkas,
för försäkring fattas
trots försäkringskassans kassaskåp

trots, arbetsförnedringens piska
leder blinda blinda

så vi vandrar i förväg för att se,
Babylon brinna

hoppet om en framtid,
där jag vill ha barn med min kvinna
där inget,
där ingen kan oss till slaveri tvinga

känn smak av min ilska,
mot centralbankernas DIMMA

så vi ser igenom den,
äntligen!




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-21 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl