Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
RELIGION, ADHD


POLITIK

Det är intressant att se andra sidan
Politik är allt du gör, handling
Religion är vad du tror
ADHD är din diagnos




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Federico Romano
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-21 16:15



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Skratt, att bita ihop är ibland halva resan.
2015-08-26

  Lars Hedlin
Ja undra om inte hela mänskligheten har en släng av ADHD och lte Skitzofreni! :)
2015-08-22

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Bild:Read my lips.
Du är vis och subtil i ordbild, en riktig poet och artist som utrycker en fantom bild på en av flera politiker med dolda diagnos. Vad ska vi göra det är vi som väljer politiker dem bara vågar ställa upp/Ciao Federico.

2015-08-21

  Annie b'larsson VIP
Du säger att religion är vad du tror.
Men det stämmer inte. En människa kan ha ha en tro, utan att ha en religion.

Vad har Obama där att göra? Kanske får han till din text, symbolisera makten?

Jag menar bara att, i sådana här stora frågor bör man nog vara så explicit tydlig det bara går.

Men jag har inget emot du tar upp frågorna i sig. Så klart inte.
2015-08-21

    Dan Myrbeck
Intressant...
2015-08-21

    Jag är fan större än Sartre
Klockren analys av världsläget och det som tidigare hänt i mänsklighetens historia.
2015-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano