Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återvändsgränd



På långt håll, slocknande eldar
menade att brinna
i sovrummets innersta väggar

Lejonmanen på våra taniga axlar,
blek bland leenden och utsvultna legender

Slagen vi smeker, blodiga skuggor
i hjärtats domäner

Vi brann bara tillfälligt
tillräckligt starka i alla fall

att dö tillsammans












Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 329 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-08-22 01:13



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
gillar denna
speciellt de tre sista raderna

2015-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream