Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ordhyllning - ..och offta ingen förstår en, men alla förstår en som inte förstår en som ingen förstår. Utan ord. En form av magi är det nog :)


hyllning; läckande intellkt som läktarramsor vore bättre

 

 

fri tolkningsrätt erhålles

endast med mån av tillgång
övrig rättighet benämns härmed som skyldighet

mån av tillgång
avgörs av egen tolkning plus eget ansvar
därav en skyldighet

skyldighet att utöva fri tolkningsrätt enligt rättighet i mån av tillgång
benämns härmed som

eget val under ansvar att fritt tolka
med 'mån av tillgång'
allt övrigt anses vara stötande provocering

övrigt utöver allt övrigt är totalt ointressant
och benämns härmed som

försök till manipulering gömd i självpåtagen skuldkänsla för att något lämnas utan uppmärksamhet

intentioner och dårskap ger syften små rap
försök igen nästa gång det vankas gratis kakbak
med egen rättighet att frångå tillgången av mån
som eget val

i mån av skyldighet att välja fritt anses därför tillgången av rättighet vara ytterst liten och dyrt given

allt i form av en raritets naturliga inneboende värde
(här delas minsann inga gratis förklaringar ut)

*

Där ord går egen väg med inga 'bra' och 'bäst i test'
där står inga stela former
där finns knappast några normer
och i rutan av en tidlös tomhet finns sen bara minnesspår
av det man tyckte att man visste att man läst
men ej förstår
 
är det inte magiskt så säg
därför får ett bortkommet e förvandlat till f på annan plats
 
en egen hyllningsrevelj
 
*
 
 
 



Fri vers av Pot Pourri
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-22 17:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men vad är det egentligen du vill ha sagt med detta?
2015-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri