Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
återkommer när inspirationen är tbx ;)


Tomma ark utan ord





stirrar på det tomma word arket

musiken i mina öron
ljuder
basen går tungt
texterna säger inget

tittar igen på tomma arket

undrar var mina ord har tagit vägen
tomt
ihåligt
tyst


stänger ner
slår igen locket


går ut i trädgården
njuter av solen
istället




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-23 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N