Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matematikens under!

-Hur 17 är du klädd...
Sa en person till mig...
Jag svarade jag vet väl
hur jag har klätt mig & folk
har sagt till mig att det är insidan
som räknas, och du som är professor
i det ämnet borde väl med din kunskap
kunna räkna ut en " så´n ekvation" lätt...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-23 21:34



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, man tycker ju det!

PS: Vet du hur många sidor
en triangel har?

/Matematikern Dan (ja, det är jag faktiskt!)
2015-08-24

  Lars Hedlin
:) Ja bra.....
2015-08-24

  Amari
:-)
2015-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt