Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivtest.

Abstrakta känslor om det man inte vill ta i, utan handskar.
Rispade med naglar, du ler utan glädje.
Oseende smyckade smålögner med graniter istället för safirer.
Vad skulle världen se ut utan dem?
Ord som flödar fast ingen lyssnar.
Du ser men vägrar att se.
Informerad i hur lite det faktiskt går att förändra andra människor, och när samhället ser ut som det gör.
Vilket det alltid har gjort, vilket det alltid kommer göra.
Jag är rädd att ingenting spelar någon roll.
Att inget av det spelar någon roll eftersom ingenting är den gyllende regel alla lever efter.
Obskyra värklighetsbegrepp som skrämmer, jag verkar sakna tillförsikt till mänskligheten.
Orättvist behandling från min sida.
Förlåt världen.
Jag tror inte på en förlåtande gud för en förlåtande gud skulle rädda mänskligheten från att fortsätta skada sig själv.


Jag vill inte vara kritisk men jag kan inte uttrycka känslor i vackra bilder om solroser utan att låta påklistrad.
Jag har trotts allt mitt rykte att tänka på.




Fri vers (Fri form) av Skogsmullen
Läst 191 gånger
Publicerad 2015-08-24 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogsmullen
Skogsmullen