Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att göra ingenting

Att göra ingenting
Är en konst 
Som jag ännu inte
Har lärt mig
Och jag hatar 
Att få panik
Över inaktiviteten
Så jag letar
Helt enkelt 
Förströelse




Fri vers av Skogsmullen
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-14 13:05



Bookmark and Share


  Knoparemoj
Hej,

Visst är det en konst att inte göra något. T.ex. på sommaren ligga i en hängmatta och inte göra något.
Det är absolut inte för mig

Ha det gott
Bosse
2016-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Skogsmullen
Skogsmullen