Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fråga inte vad som hände här, jag är trött.


Drömmer om att städa

Sopa, sopa, sopa bort ditt lilla liv.
Damma, damma, damma in din nya stil.
Skrubba, skrubba, skrubba ut dina oanvända skor.
Torka, torka, torka fram ditt leende.

Nu kan vi dansa, kom - kom, dansa med mig. Kvasten är i handen, uppe i luften, nere på golvet. Kartellen pumpar ur högtalaren, sjunger med on the top of your lungs och snurrar runt. Runt, runt, runt. Använder kvasten som en mickrofon. Plötlisgt står du på scen med tusentals åskådare som skriker. Dammet ska bort, bort, bort så du sjunger högre och pumpar med handen i luften. Publiken sjunger med och du är kung - kung, över smutsen.  

Städa, städa, städa.
Städa bort ditt gamla liv. 
Damma,  damma, damma fram ditt nya smile. 
Skrubba, skrubba, skrubba bort dina trasiga strumpor. 
Torka, torka, torka av din oanvända fantasi. 




Fri vers av Skogsmullen
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-11 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogsmullen
Skogsmullen