Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett litet ögonblick

Vid mitt bord sitter jag
Med världen utanför
Och funderar över världsliga ting
Som inte berör

Som inte ens stör

Dagarna är så långa
Det är bara jag som blir kortare
I min vilja och ting som kräver
När den lista jag skrev är borta

Ibland är det ofördelaktig att vara snabb
Då står världen still 
Eller drar mig tillbaka

Långsamt
Ack, så jävla långsamt




Fri vers av Skogsmullen
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-14 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogsmullen
Skogsmullen