Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fler tankar än människor.

Så. 
Så många. 
Så många olika krafter.
Så många olika åsikter.
Så mycket hat. 
Så många fantasilösa lösningar. 
Så otroligt många problemskapande problematiseringar som inte existerar innan folk blir rädda. 

Så. 
Så många. 
Så många olika rädslor. 
Så mycket kaos. 
Så många olika panikartade känslor.
Så mycket åsikter om allt tack vare bredare nätverk.
Så mycket information som inte uppfattas eller som väljer att misstolkas. 

Så. 
Så mycket. 
Så mycket kognitiv idioti. 
Så många som desperat klamrar sig fast. 
Så många som sitter fast tack vare andras klamrande föreställnignar. 
Så många som är rädda för att andra är rädda. 

Så. 
Så många. 
Så många som alla vi tillsammans. 




Fri vers av Skogsmullen
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-10 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogsmullen
Skogsmullen