Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Te och kärlek

Det regnar idag, som det aldrig gjort förut.

En störtflod från himlen som rensar och renar.

Vill du gå ut och dansa med mig?

Bli härligt blöt och kall, så bara en skållhet dusch kan få upp värmen igen.

Vi kan dansa och skratta, se ut som några galningar, och skratta lite till, eftersom det är precis vad vi är.

Sprida lite tokig lycka, vårt eget sätt att säga att vi inte tänker anpassa oss.

Att dom aldrig kan hitta den mall vi stöptes av, eftersom vi brände upp den för länge sedan.

 

Kom och drick te med mig.

Vi kan aldrig få nog, vi kan aldrig sluta försöka älska allt.

Till och med spännisarna på gymmet, dom med för små linnen och för mycket parfym och för tunga vikter.

Eller den där dryga människan ingen vill ha med på festen men som kommer ändå.

Eller hon som är så perfekt att vi bara vill skrika för att vi känner oss så fula nära henne.

 

 

Alla dessa skall vi älska, även när vi varken vill eller kan.

 

 

Bara för att försöka skapa en bättre värld,

bara för att vi är så dumma att vi försöker

bara för att vi är så underbara för att vi faktiskt kan.

 

Jag känner mig full av kärlek, kom och drick te med mig.




Fri vers (Fri form) av Skogsmullen
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-24 10:53



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
En kram och kopp te, kan inte annat än vid sluklämmen säga: ja tack! (i texten nämns ingen kram, men någon full med kärlek kramas nog)
2015-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Skogsmullen
Skogsmullen