Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets fest

Förströelser är allt som betyder något
festen skall vara livslång
glädjens timma storslagen
bakfyllans mörker underbar.

Ingen ser
självbedrägeriet
den kollektiva lögnen
om att lyckan är för alla
konstant sökande.

Den utbredda livsledan
skär i mina ögon
erkännande obefintliga
rädd, rädda.

Orakade.

Lite mer fulhet
skulle jag vilja se
lite mer sanning
om lyckans baksida, depressionen.

Mod.




Fri vers (Fri form) av Skogsmullen
Läst 412 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-25 10:56



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Uppfriskande läsning!
2015-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Skogsmullen
Skogsmullen