Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sodastream

Tack

för att jag får sova på din soffa

Du 

som är min spegelbild

Vi 

komer alltid existera i våra minnen

Förutom 

när vi är tillsammans

Och 

jag är lycklig

När 

vi är sjuka tillsammans 

Även 

om vi nog alltid ses som rätt exentriska

Så 

tack för att du är min vän

Jag 

älskar dig




Fri vers (Fri form) av Skogsmullen
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-24 09:33



Bookmark and Share


  Sodastream
Du är för jäkla fin du! <3
2015-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Skogsmullen
Skogsmullen