Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nuet


Vackra möten

På väg att räfsa ihop gräs
så möter jag en vacker stor
vingad fjäril. Brun med vit
kant och blå prickar.
Skyndar mig in för att hämta
kameran. Precis när jag ska
fota så flyger den iväg.

En kort stund senare landar
en trollslända på min hand.
Jag kan iaktta den nära. Ser in
i fasett ögonen och pratar med
den. Under samtalet vänder den
huvudet mot mig och nickar
igenkännande.

Den ville berätta om att leva
här och nu. Gav mig inspiration
och närhet för några korta ögonblick.
Innan den gav sig iväg satte den sig på
min axel som ett " Lycka till !"

Kärlek kommer i olika former!

Tacksam i hjärtat för vackra möten!






Fri vers av WyS VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-08-24 17:14



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härlig känsla...mycket fint...
2015-08-26

  Lars Hedlin
Underbart :)
2015-08-25

    ej medlem längre
Finfint,jag hade en här hos mig,jag fick hjälpa den ut i det fria igen:)
2015-08-24
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP