Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gång sommarpojk, alltid sommarpojk!


Feta breddgrader

När frostens silvermantel
på höstens guld
faller
flyr jag
till
fetare

breddgrader

ty

jag är för evigt
trogen

sommaren.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-24 18:38



Bookmark and Share


  Linil VIP
ack ja - hänger på .. fetare breddgrader var en ny liknelse :)
2015-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP