Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i väntan på att inte vänta mer

 

 

att vänta på inget

att vara här och nu

att låta själen förenas med mitt jag igen

i den högsta frekvesen i andling närvaro 

jag någonsin har varit med

händer just nu

bara Du och jag

utan förväntningar

utan förhoppningar

utan lovord

men bäst av allt

utan den beska smaken av

obesvarade sms

obesvarade mail

obesvarade meddelande 

det är ... nu...nu

när jag inget väntar

trots att jag vill ha allt

och snart...

snart inser jag 

att min kärlek till Dig

är större än-

att vänta på tiden 

då jag inte behöver vänta mer

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Mirreh VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-08-24 23:21



Bookmark and Share


  Mirreh VIP
Wow! Tack så hjärtligt för fina ord och feedbacken! Jag blev helt överrumplad.

//mästaren :)
2015-08-25

  Lars Hedlin
Gillar starkt! Mästerligt utfört! <3 kram
2015-08-25

  bumerang
Fantastiskt. Vilken slutsats.
Bra skrivet. Och reflekterat.
2015-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Mirreh
Mirreh VIP