Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tar lov

Älskade partner
Som lockar till dans
Du skyr inga medel
Du tar varje chans
Trots utsmyckad hand
Samt löständer fina
Känns du igen
Du vidriga pina

Jag vädjar och ber
Låt mig få vara
Har du ej fått
Nog i din snara
Snaran som stryper
Runtomkring halsen
Luften tar slut
Mitt in i valsen

Båda vi flämtar
Suckar från hjärtat
Jag utav ångest
Driven av smärta
Du av den njutning
Min plåga dig ger
Ångest dig driver
Mer vill ha mer




Övriga genrer av me_we
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-25 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

me_we
me_we