Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ge glädje kostar ingenting

Man kanske inte alltid

har råd att uppvakta

eller uppmuntra

varandra

med dyra blomsterkvastar

men då finns det något

som är gratis

och som ger

större effekt och glädje

Det är att i stället

låta sin uppskattning

för den andre

blomstra;

i tilltalet

eller i ett brev

till vännen




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-08-25 11:11



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Tack Helga
I går var det återinvigning av Allhelgonakyrkan och Café Helga efter 15 mån. renovering. Stans enda träkyrka är klassad som kulturminnesmärke.
Kyrkan var sprängfylld av besökare.
2015-08-31

    ej medlem längre
Om jag fick en så skulle jag vara så som jag är så skriv en till om att ge det till den som står dig så som hon gör så
2015-08-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Visa ord! Inte mycket är gratis, men ett uppskattande ord är det.
2015-08-25

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du!
2015-08-25

  Ingrid Trolle
Så vist och så sant!
2015-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP