Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen återvändo.

 

 

Jag kan inte minnas ett vänligt ord, en fin gest eller några uppmuntrande ord. Jag kommer inte ihåg någon närvaro eller någon kärlek eller ett leende. Ibland tror jag att jag kommer ihåg ett leende, men det minnet är från när jag föddes, du höll mig stolt i din famn. Fotot är det enda jag har när vi är tillsmammans, hur många dagar var jag då? Eller hur många timmar var jag? 

 

Ett halvt sekel har gått och jag borde vara oberoende. Jag borde vara imun mot hatiska blickar och sarkastiska ord. Men det händer att jag faller som ett litet barn, gråtandes och med skrubbsår på knäna. Men inombords känner jag att det räcker, blodsbanden är inte alltid starkare än vatten. 

 

Jag tror jag går nu...




Fri vers av genni VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-08-25 16:02



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
men ibland är blodsbanden alldeles för starka. man borde gått för länge sedan. mycket bra och välformulerad text om svåra ting.
2015-09-29

  Alexander Gustafsson
Bra skriven text.
Mycket stark
Väldigt talande...
2015-09-24

  anits VIP
Mycket starkt och berörande skaldat!
2015-09-04

  Chawa VIP
Mycket starkt berörande text!

"blodsbanden är inte alltid starkare än vatten" - Så sant, kärlekens band är av största vikt. Fint och klokt avslut.
2015-08-26

    ej medlem längre
jag kommer att bli en fri kvinna om jag inte ger mig av från detta som är starkt
2015-08-26

  Lars Hedlin
Känslan stark i denna..kram
2015-08-26

  Bo Himmelsbåge
Jaa... det är nog bäst att lämna detta bakom Dig nu... och försöka att kompensera i nuet... det Du inte fick då...

Lycka till!
2015-08-26

  erkki
Så tragiskt det låter! Ännu mera tragiskt är väl att denna brist på empati kan vara ärftlig.
2015-08-25

  erkki
Så tragiskt det låter! Ännu mera tragiskt är väl att denna brist på empati kan vara ärftlig.
2015-08-25
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP