Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finner ingen logik

Tid
åter tid
vridna ord
lögner

Hoppet sjunker
letar efter ljus
byggs upp
och så var vi där igen

Finner ingen logik
sambandet
manipulation

ja nog bäst att börja träna
på oärlighet
lögner
och lura folk

För ärlighet
menas tydligt
dig kan vi köra över
empati, medmänsklighet
nä men dig ignorerar vi

Logik nä tydligen
är det uråldrigt




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-25 19:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA tyvärr ganska vanligt är man för ärlig så får man sota till och med för det..kram vännen
2015-08-26

  Larz Gustafsson VIP
Eller, som The Clash uttryckte det: "You've gotta cheat, cheat, no reason to play fair. Cheat, cheat or don't get anywhere."
2015-08-25

  Larz Gustafsson VIP
Håller med om denna slutsats.
Tyvärr är din iakttagelse korrekt.

2015-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson