Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om gjord är jord är gjord

FÖNSTERFUSK och ytan är krokig
därför inte inte smal
för det inglidande är vindsval
av ryggklick som blir tokig

YTSNUSK klibbar fast vid ordställ
men inte inte sanna
i världslek där du omfamna
den språkström där innehåll blir till bagatell

REGELHUS är hudbark
symbolisk ankomst vid inträdesport
att alltid fastslå med glömska

SEDELVÄNLIG är vår världshuspark
stå som krok med spelkort
i kapitalglad lyrisk lömska.








Fri vers av Fri Ronja
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-26 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fri Ronja