Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väck mig - aldrig

Ge mig en cigg, när jag inte längre andas. 
Och blinkar nyvaket mot solen. 
 

Väck mig, om jag slumrat för länge. 
I drömmar så vackra att de är vilseledande. 

 

Putta på mig, när jag vandrar åt fel håll. 
Tagit vänster i dimman. 

 

Håll min hand, när jag inte längre ser. 
Min hjärna skapar en alternativ verklighet. 

 

Ge mig din famn, när tiden tagit slut. 
Den står still i en ointressant verklighet. 

 

Kasta en sten, när du inte längre orkar. 
Se vad den träffar och skratta. 

 


Ge mig en soppskål, när allt är över. 
Jag ska bjuda dig på middag. 




Fri vers (Fri form) av Skogsmullen
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-26 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogsmullen
Skogsmullen