Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morrn.

Morgonens sol smyger igenom mina gardiner

Leker jägare, likgiltig och ointresserad

Redo och full av adrenalin

- God morgon.

 

Kaffe och cigg håller mig sällskap

Plåga förklädd till njutning

Frågar ingenting

- God morgon.

 

Tänker att dagen skall bli bra, lyckad

Nyser, fjärde gången gillt

Grusad förhoppning

- God morgon.

 




Fri vers (Fri form) av Skogsmullen
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-26 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogsmullen
Skogsmullen