Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer inte bli några skorpor kvar

Dom försökte tysta oss i århundraden
Med munkavel och tygbitar
Vi grät blod över vår förlorade ungdom
Utan att inse att vår dövstumhet var skapad av tryckluft

Nu får vi kämpa hårdare än någonsin
Spränga deras maktslott med granit i ögonen och trycksvärta på händerna
Knyta upp håret i en tofs och sätta löparskorna på fötterna
Ducka för varje slag som försöker få oss att backa, höjda av rädsla

Vreden dallrar i luften
Vi går i krig
Utan några vapen än vår vilja och höjda handflator
Någonstans i mitten skymtas ett långfinger, en stillsam med stålhård hälsning

Fuck you, vi kan också leka världsvana och låssas förstå vad ni pratar om

Vi har smakat den nektar ni kallar frihet
Fängslade av sötman tänker vi ta den tillbaka
Rädda oss själva, för ni tänkte väl ändå inte hjälpa till?
Bekväma bakåtsträvare, osäkra och så missanpassade att det är pinsamt

Era så kallade normer kan ni behålla för er själva
Vi tänker skapa en framtid där ideal tillhör gårdagen
En historia vi skäms över
Där pulvermos och köttbullar inte längre är ett alternativ

Vi kommer bränna alla flaggor på vägen
Den vita askan kommer falla som snö och smälta över hela världen
Fylla förlorade själar med hopp
Ge resten en psykologilektion om hur man älskar

Bara så att ni vet. Det räcker nu. Vi har fått nog. Det har nog ni också, om ni tänker efter.
Är ni inte trötta?
Eller har ni vart så upptagna med att kastrera världen för att känna efter?
Lugna ned er då, för när ni sover tänker vi ta över.
Det är vår tur nu.




Fri vers (Fri form) av Skogsmullen
Läst 309 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-08-26 10:19



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Svar: ”vad finns det då för hopp om oss andra?”
- Det var en tid för 40 år när man Ej kom till Sverige utan inbjudas, av Eriksson eller släktningar eller Sveariket, och jag har fått i fem år 5 000 kr i bidrag av svensks skattebetalare i utland, (en sort tjänst)pengar som jag har inte set bara signerat och passeras till sekuiritate, Om det jag vill inte prata om mer,FN/ men tillbacka till vår text kanske det fins vid liv nyckel personer, på den tid signal larmet fungerade i år var mänsklig faktor och fungerande ej, då fara är inte över och då när överbefälhavare sjömän och sjöflickor överge ”Båten” hoppet om landet stora Sverige är kvar i händer på entusiaste!
Bara när länderna blir vackra och rika kommer de ingen tillbacka;

2015-08-26

  Jeflea Norma, Diana. VIP
En text som talar tidligt hur smärtsamt kan kännas, igår läste jag på första sidor till att se& hör att Viktoria och Daniel ger sig i landsflyckt till Spanien. Ja det kanske är någonting på gång i Sverige. Gatans röster tider på det också, trist medan evakueringar pågår !...
2015-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Skogsmullen
Skogsmullen