Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej du, vem är du?

Jag slits fortfarande mellan två självbilder. 
Den jag är, den jag tror att jag är. 
En tredje knackar mig på axeln och frågar; men jag då? 
Den du vill vara? 
Den du sa att du skulle hitta till slut, den som är en sammansmältning av allt du kan vara? 

Jag redigerar mig själv, nu mer än någonsin samtidigt som jag säger mer än vad jag någonsin gjort. 

Skriker inte längre genom ångestens slöja, även om den är en ständlig livskamrat. 

Inser ledsamt att det är svårare att skriva, när man är lycklig. 
 




Fri vers av Skogsmullen
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-10 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogsmullen
Skogsmullen