Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nåd vid nej

Är gråt utan tårar möjlig att trösta?
Är bön utan ord möjlig att höra?
Är förtvivlan utan riktning möjlig att vända?

Om svaret är nej ber jag om nåd




Övriga genrer av me_we
Läst 122 gånger
Publicerad 2015-08-26 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

me_we
me_we