Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

betydelse

ett tyst
gensvar

osagda
ord

behöver inte
betyda
något

men kan vara
nyttiga

eller

förstörande
antingen
eller

beroende på hur
hon väljer att
hantera
det




Fri vers (Fri form) av Junia VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2015-08-27 06:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra ordat!
2015-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP