Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Just nu är det något jag önskar ska inträffa


Om jag önskar mig....

Om jag önskar mig
med hela mitt hjärta
hela mitt sinne
Kan jag då få det jag vill
Det är frågan
jag kanske får svar på

Det skulle glädja mig
till vansinne
oändligt galet
Kan man säga så
Det är frågan det
Kanske får jag svar

Svaret står skrivet i stjärnorna
Hoppas jag får svar




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-27 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP