Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

341.Din kärlek...

...som en lugn flod
med kalla händer
i absolut tystnad
surfar nitiskt

JAG FLÄMTAR ...

höstens damm har lagt sig
med våt dimmig blick
förvånansvärt blygsam
på dina axlar........

EN SVALA BLIXTRADE FÖRBI
MED FARVÄL SOMMARKYSS...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-27 18:01



Bookmark and Share


  Ronny Berk
bildrik poesi - där som tystnaden talar...
2015-08-31

  aol
Starkt vacker farväldikt till sommaren,
2015-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP