Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningens dilemma

Sanningen

befinner sig

på ett gungfly

när man hör

hur politikerna

debatterar

Hur skall man

någonsin

kunna tro på

SANNINGEN

 

Det är för många

preferenser

vinsttänkande

och lösa antaganden

som styr den så kallade

sanningen




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 266 gånger
Publicerad 2015-08-27 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP